VASENKÄTISTEN VESTIVAALI 2014

Ohjelma

Iltapäiväohjelma Nahkalinnan päiväkodin puistossa. Vapaa pääsy.

15.00 Triodo akustisesti
15.30 Arto Nyberg haastattelee Vuoden Vasenkätistä
16.00 Mia Erävesi ja A-Groovement

Rasin koulun vanhempaintoimikunnan kahvila.

Iltaohjelma Viialan Seurahuoneella. Liput 15/20 €

19.00 Sir Elwood Duo
20.30 Coversion
22.00 Heikki Silvennoinen Band
23.30 Egotrippi

Ennakkomyynti 8.8. saakka Viiala: Wanha Holvi, Toijala: Torigrilli, Valkeakoski: Koskiviihde, Lempäälä: Ideaparkin Swamp Music, Tampere: Tuomiokirkonkadun Swamp Music.

Bussikuljetus Viialan Seurahuoneelta Toijalan (4€) kautta Tampereen rautatieasemalle (9€) lähtee klo 02.00.

Egotrippi on Vasenkätisten Vestivaalin pääesiintyjä

Lauantaina 9. elokuuta 2014
Egotrippi pääesiintyjänä klo 23.30

Akaan elävän musiikin yhdistys Almu järjestää tämänvuotisen Vasenkätisten Vestivaalin lauantaina 9. elokuuta. Pääesiintyjänä on kotimainen pitkän linjan suosikkiyhtye Egotrippi, jonka keikka alkaa kello 23.30.

Egotripin lisäksi Viialan Seurahuoneella esiintyvät Sir Elwood Duo (19.00), Coversion (20.30) ja Heikki Silvennoinen Band (22.00).

Viime vuonna 20-vuotisjuhlakiertueen tehneen Egotripin kuuluisimpia kappaleita ovat Älä koskaan ikinä, Matkustaja, Koivuniemen herra, Posteljooni ja Unihiekkaa. Tänä vuonna yhtye kiertää uuden rumpalin kanssa. Risto Niinikoski liittyi yhtyeeseen alkuvuodesta, jolloin Egotrippi harjoitteli ja sävelsi uutta materiaalia tulevalle levylle.

Egotripin kitaristi-laulaja Knipi odottaa kesän keikkoja innolla.

– Olemme harjoitelleet ahkerasti, ja palaset ovat tuntuneet loksahtavan kohdalleen enemmän kuin hyvin. Olen varma, että olemme elämämme vedossa, Knipi sanoo.

Vaikka Egotripin ura on yli 20-vuotias, se ei edusta Vasenkätisten Vestivaalin bändikavalkadissa kokeneinta kaartia. Sir Elwoodin hiljaisten värien laulaja Juha Lehti ja pianoa ja haitaria soittava Juha Saaresaho tulevat Akaaseen esittämään vuonna 1988 perustamansa bändin klassikoita kahdestaan. Duo-keikoistakin miehillä on jo vuosien kokemus.

Kokeneita ovat myös kolme vuotta sitten perustetun, tamperelais-akaalaisen Coversionin soittajat. Nelihenkisen bändin ydinosaamisaluetta ovat tunnetuista englanninkielisistä rock- ja popkappaleista sovitetut omat versiot, ja soittokokemusta on yhteensä 125 vuotta.

Coversionin ja Egotripin välissä lavalle nousee todellinen konkari, pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen, joka on tehnyt mittavan päivätyön sekä muusikkona että näyttelijänä.

Uransa alkupuolelta, 1970- ja 1980-luvuilta Silvennoinen muistetaan muun muassa Tabula Rasan ja Catwalkin kitaristina ja lauluntekijänä. 1980-luvun lopulla Silvennoinen oli perustamassa blues-rockia soittavaa Q. Stone -yhtyettä, joka noteerattiin myös maamme rajojen ulkopuolella. 2000-luvulla Silvennoinen on kuulunut muun muassa SF-Blues-yhtyeprojektin peruskokoonpanoon. Koko ajan mies on kuitenkin tehnyt myös omaa vahvaa soolouraansa, ja Akaaseen Silvennoinen tulee nimeään kantavalla, 4–5-henkisellä kokoonpanolla.

Liput Viialan Seurahuoneelle maksavat ennakkoon 15 euroa ja ovelta 20 euroa. Ennakkoliput tulevat myyntiin kesäkuun aikana. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Muksujen Musavestari jo neljättä kertaa

Muksujen Musavestari lauantaina 9.8.2014 | Nahkalinnan päiväkoti, Viiala Vapaa pääsy

Ennen Vasenkätisten Vestivaalia, kello 12–15, Almu järjestää Nahkalinnan päiväkodilla neljättä kertaa Muksujen Musavestarin. Erilaisissa maksuttomissa työpajoissa pääsee muun muassa soittamaan, laulamaan ja valmistamaan soittimia.

Klo 12–14 Maailmansoittimet kaiken ikäisille
Klo 12–15 Perinneleikit kaiken ikäisille
Klo 12–15 Bändipaja noin 8–12-vuotiaille
Klo 14–15 Saami/joikupaja
Klo 12–15 Rytmejä ja rummutusta kaiken ikäisille
Klo 12–15 Perinne- ja tuolitansseja koko perheelle
Klo 12–15 Leikistä laulu 5–7-vuotiaille
Klo 12–15 Soitinrakennusta

Vapaa pääsy!

Paikalla Rasin koulun vanhempaintoimikunnan vohvelikahvila.